Cześć, odnawiam Trans Am z 1986 roku, którego znalazłem w garażu kilka dni temu za 500 dolarów, z przebiegiem zaledwie 77 tysięcy mil. Samochód stał głównie na zewnątrz w Teksasie lub w garażu w Pensylwanii i nie był zarejestrowany od 07 roku. Minimalna rdza, poza tym, że syn starego właściciela wyrzucił błotnik, ponieważ kwas z akumulatora zaczął go rdzewieć.
Mam już koszyk zakupów za około 1000 dolarów części w AutoZone (akumulator, świece zapłonowe, wtryskiwacze, pompa paliwa, filtry, alternator, przewody zapłonowe, cewka zapłonowa) na początek.
Czy jest coś, o czym powinienem wiedzieć o tym roczniku lub silniku, na co powinienem uważać? Dzięki i jestem bardzo podekscytowany, aby przywrócić to do życia.
Mam już koszyk zakupów za około 1000 dolarów części w AutoZone (akumulator, świece zapłonowe, wtryskiwacze, pompa paliwa, filtry, alternator, przewody zapłonowe, cewka zapłonowa) na początek.
Czy jest coś, o czym powinienem wiedzieć o tym roczniku lub silniku, na co powinienem uważać? Dzięki i jestem bardzo podekscytowany, aby przywrócić to do życia.